قزوین؛
آموزش راهکارهای پیشگیرانه تب کریمه به قصابان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ در این کارگاه آموزشی متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز با بیماری تب کریمه – کنگو، علائم ، نشانه ها و راههای انتقال بیماری به انسان و روشهای پیشگیری از بیماری آشنا شدند.
 
 علیرضا اکبر شاهی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در این جلسه به  ضرورت عرضه آلایش دامی بصورت بسته بندی اشاره کرد و گفت : در آینده نزدیک فروش آلایش دامی فقط بصورت بسته بندی مورد تایید دامپزشکی و دارای تاریخ تولید و مصرف خواهد بود.
 
انتهای پیام/