اصفهان؛
توزیع 300 بسته غذایی طرح ملی همای رحمت در بادرود
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی کفاشی امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: جمعیت هلال‌احمر بادرود همانند سال‌های گذشته به تأسی از سیره زندگی حضرت علی (ع) و ترویج فرهنگ این امام همام و همچنین با استفاده از توان اعضا داوطلب، خیرین و کارکنان خدوم این جمعیت اقدام به اجرای همای رحمت در ماه رمضان کرده است.

وی بیان کرد: این طرح‌ها هرساله همزمان با ماه مبارک رمضان و به‌ منظور ارائه کمک به خانواده‌های نیازمند در مناطق محروم برگزار می‌شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر بادرود تصریح کرد: جمعیت هلال‌احمر با بهره‌مندی از همت والا و دستان توانای خیرین در جهت دستگیری از نیازمندان کم برخوردار و محرومین جامعه طرح ملی همای رحمت را با رویکرد گستراندن سفره‌های مهربانی و توزیع بسته‌های غذایی بین اقشار نیازمند آغاز کرد.

وی بیان کرد: امسال نیز تعداد 300 بسته غذایی به ارزش بیش از 350 میلیون ریال در بین نیازمندان و محرومین، بیماران صعب‌العلاج وزنان بی‌سرپرست آماده و در طول شب‌های ماه مبارک رمضان در سه نوبت توزیع شد.

کفاشی تصریح کرد: اعضای سازمان جوانان این جمعیت با همکاری و مشارکت داوطلبانه، توانسته‌اند همانند سال‌های گذشته در اجرای موفقیت‌آمیز این طرح مؤثر باشند.

 
 
 
انتهای پیام/م