در این فضای غبارآلود شبکه های اجتماعی همیشه عده ای هستند که به دور از ادب و بدون بصیرت و فکر سخنان بیهوده و توهین آمیز منتشر کنند و هیچ گاه از سخنانشان نیز پشیمان نشوند.
الهام پاوه نژاد و هدیه تهرانی نیز در صفحات اینستاگرام خود به مردانگی و غیرت کُردها اشاره کردند و به مردم در خصوص تفرقه افکنی دشمن هشدار دادند.
الهام پاوه نژاد در اینستاگرام خود نوشت: " كوباني و مقاومت زنان و مردانِ كُرد در برابر تروريست هاي داعش را كه فراموش نكرديم ؟! سكوت جامعه ي جهاني دربرابر آن محاصره ي خونين را كه يادمان نرفته ؟!
هر كلمه اي توضيحي اضافه است جز آن كه هدف تروريسم و تفكر داعش همين تجزيه طلبي و ويراني اتحاد در قوميت هاست....
پي نوشت: انقدر حرف هايي كه اين چند روز در اين باب شنيدم بي ارزش و سطحي بود كه نخواستم واكنشي نشان دهم تا رسيد به دايركت و كامنت هايي كه نبايد...به قول آزاده جان نامداري نيايد روزي كه شرمنده و سرافكنده ي گفته و انديشه و رفتارمان باشيم... مواظب باشيم در اين ماهِ صبوري و خودداري....".
هدیه تهرانی نیز این متن را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد:
"دشمن در صدد ایجاد شکاف قومی در ایران هست
کردها اصیل ترین اقوام ایرانی که همیشه بخشی از تاریخ ایران و حفاظ هویت استقلال آن بوده نباید به خاطر چند نفر #کردها را محکوم بکنیم کردها مردمی مهربان وخونگرم هستند".
انتهای پیام/