کرمان؛
بیشترین مبتلایان به تالاسمی در جنوب کرمان
بیشترین مبتلایان به تالاسمی در جنوب کرمانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ،مهدی محمدحسینی امروز همزمان با سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) و در آستانه مراسم روز جهانی اهداکنندگان و تجلیل از اهداکنندگان مستمر خون این شهرستان با بیان این مطلب افزود : که به طور متوسط یک تا دو واحد خون نیازمند هستند.
وی تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر ۱۲ هزار نفر مراجعه‌کننده به مجموعه انتقال خون رفسنجان داشتیم که از این تعداد ۱۰ هزار و ۵۸۹ واحد خون‌گیری انجام شده که ۹۷ درصد آقایان و سه درصد بانوان خون اهدا کردند.
محمدحسینی بیان کرد: از تعداد خون‌های گرفته شده ۶ هزار و ۵۳۶ واحد از اهداکنندگان مستمر دریافت شده است و اهداکنندگان مستمر افرادی هستند که در سال بیش از دو بار خون اهدا می‌کنند و هر چه اهداکنندگان مستمر بیشتر باشند ارزش بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه رفسنجان ۶۲ درصد اهداکنندگان خون مستمر هستند که از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: ۲۶ هزار واحد انواع فرآورده‌های خونی تولید شده است و بر اساس نیاز بیماران فرآورده های مختلف در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد.
محمدحسینی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۲ هزار و ۳۲۶ واحد انواع فرآورده‌های تولیدی را در اختیار مراکز درمانی در استان و خارج از استان قرار دادیم، اضافه کرد: ۸ هزار و ۱۵۴ واحد در مراکز درمانی شهرستان و بیش از ۱۳ هزار واحد در داخل استان و مابقی به خارج از استان ارسال شده است.
همچنین سالن جدید خون گیری با حضور مسئولین افتتاح شد ،برای تجهیز و احداث این سالن افزون بر یکصد میلیون تومان هزینه شده است.
انتهای پیام/ی