عسل یک جایگزین طبیعی و سالم برای شکر میباشد که سالهای زیادی در بسیاری از نقاط دنیا در آشپزی و طبخ غذاها مورد استفاده قرار میگرفته است.

عسل برای تقویت سطح ایمنی بدن فوق العاده مفید است، این ماده غذایی درمانگر و معجزه آسا همچنین دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد باکتریال قابل توجهی است که برای حفاظت از سیستم گوارشی مفید میباشد.
میتوان از عسل برای درمان مشکلات و بیماریهای معمول مثل سرماخوردگی و گلو درد استفاده کرد، از سوی دیگر با وجودی که عسل قادر به درمان سرطان نیست اما دارای خواص ضد تومور بوده و سطح آنتی اکسیدان بین سلولی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/