بیماری تب کریمهکنگو، یک بیماری ویروسی مشترک بین دام و انسان است و گزش کنه شایعترین راه انتقال این بیماری از دامی به دام دیگر است که در فصل تابستان شیوع بیشتری پیدا میکند.

به گزارش دکتر محمودی سرپرست شبکه دامپزشکی خوسف در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بیرجند ؛ گفت : از آنجا که این بیماری مهلک به شمار میرود، به دامداران و مصرفکنندگان گوشت قرمز توصیه مکرر میگردد با رعایت موازین بهداشتی از شیوع و انتقال این بیماری در جمعیت دامی و نیز جامعه انسانی پیشگیری کنند
محمودی افزود : کشتار حیوان در خارج از کشتارگاه بدون نظارت کارشناسان دامپزشکی است و یکی از عوامل مهم در شیوع و بروز بیماری تب کریمه کنگو به شمار میرود.
وی از تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک خبر داد و از همشهریان عزیز خواستار همکاری با ناظرین بهداشتی شبکه شدند
انتهای پیام/ک