شهرکرد؛
چند توصیه بهداشتی در ماه مبارک رمضان
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از مردم استان خواست به توصیه‌های بهداشتی زیر در ماه مبارک رمضان توجه کنند:

۱) زولبیا و بامیه و اقلام مصرفی از مراکز مجاز خریداری شود.
۲) غذای پخته شده بیشتر از دو ساعت نگهداری نشود.
۳) از ظروف و لیوان یک بار مصرف پلاستیکی استفاده نشود.
۴) در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در این زمینه، موارد به سامانه ۱۹۰ اعلام گردد.

انتهای پیام/خ