رعایت توصیههای بهداشتی در ماه مبارک رمضان برای ارتقای سلامت جامعه لازم و مؤثر است.
به گزارش گروه استانهایباشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری از مردم استان خواست به توصیههای بهداشتی زیر در ماه مبارک رمضان توجه کنند:
۱) زولبیا و بامیه و اقلام مصرفی از مراکز مجاز خریداری شود. ۲) غذای پخته شده بیشتر از دو ساعت نگهداری نشود. ۳) از ظروف و لیوان یک بار مصرف پلاستیکی استفاده نشود. ۴) در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در این زمینه، موارد به سامانه ۱۹۰ اعلام گردد.