نائب رئیس اتاق اصناف کرمانشاه از پتانسیلهای حوزه اصناف گفت و یادآوری کرد: سال گذشته 8000 پروانه کسب در استان صادر شد که 3500 مورد آن مربوط به خود شهر کرمانشاه بوده است.

نائب رئیس اتاق اصناف کرمانشاه معتقد است، اصناف با وجود چنین پتانسیلی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند و دعاوی حقوقی و قضایی آنها ویژه رسیدگی شود.
سلیمی یکی از مهمترین مشکلات در مباحث قضایی اصناف را فک پلمب های غیرقانونی دانست که متاسفانه با آن برخورد جدی نمیشود.
وی گفت: مشکل دیگری که ما داریم این است که بازرسین اتاق اصناف مشکل تامین حقوق دارند. بر اساس قانون باید یک سوم جرائم افراد متخلف که به حساب خزانه دولت میرود برای حقوق بازرسین عودت داده شود که تاکنون ریالی از این بخش دریافت نشده است.
سلیمی اظهار کرد: به همین دلیل ما مجبور شدیم سال گذشته از 30 نیروی بازرسی اصناف، 14 نفر را تعدیل کنیم.
انتهای پیام/ز