در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:
مسکن اجتماعی چشم براه اعطای تسهیلات دولتی
مسکن اجتماعی با ابلاغ تسهیلات دولت اجرا می شود
محمد جواد حق شناس در گفتگو با خبرنگار  مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: تمامی نامه نگاری‌ها به دستگاه‌های مسئول از جمله بانک مرکزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان ملی زمین و مسکن برای تامین زمین انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه مقدمات ابلاغ تسهیلات مسکن اجتماعی در بانک مرکزی نیز فراهم شده، افزود: منتظر هستیم سازمان مدیریت برنامه ریزی مبحث یارانه و مبلغ بلاعوض برای سال ۹۶ که ۱۶۷ تا ۲۰۰ میلیارد تومان را ابلاغ کند تا کار اجرایی آن شروع شود.
 
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن یاد آور شد: امیدوار هستیم طرح مسکن اجتماعی و حمایتی از امسال به مرحله اجرایی برسد.
 
حق شناس تصریح کرد: در صورتی که تسهیلات مسکن اجتماعی از محل یارانه‌ها به موقع پرداخت شود این طرح از این ماه به مرحله اجرایی می‌رسد.
 
وی گفت: با توجه به اینکه تمامی مقدمات لازم فراهم شده اگر دولت همکاری‌های لازم را انجام می‌داد حتی زودتر از خرداد ماه اجرای این طرح آغاز می‌شد.
 
انتهای پیام/