میرسلیم در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛
قدردانی از اقدامات صدا و سیما در جریان انتخابات/ باید با بدعت حضور نامزدهای پوششی برخورد قانونی شود
به گزارش خبرنگار انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان؛مصطفی آقا میرسلیم نامزد انتخابات ریاست جمهوری بعد از پایان گفت و گوی ویژه خبری ضمن حضور در میان خبرنگاران، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پیش بینی وی از نتیجه انتخابات چیست،  گفت: بنده در سال 60 که قانون انتخابات نوشته شد، پیشنهاد اتمام تبلیغات را 24 ساعت قبل از زمان رای گیری ارائه کردم. 

وی ادامه داد: باید به مردم مهلت داد تا ارزیابی های خود را درباره مجموع گفتگوها انجام دهند، با یکدیگر مشورت کرده  و خارج از التهاب سخنرانی های متعدد و متفرق فکر کرده و به یک نتیجه واحد رسیده و روز جمعه با علم و دانش کافی رای مستقل خود را به صندوق بیاندازند. 

آقا میرسلیم تاکید کرد: بنده صمیمانه از صدا و سیما تشکر میکنم که در برقراری تساوی میان نامزدها ی انتخابات سعی خود را کرد اگرچه حضور نامزدهای پوششی بدعتی بود که امیدوارم در آینده بتوان از لحاظ قانونی با آن برخورد کرد. 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: صحیح نیست که یک نامزد پوششی با این بدعت بتواند دو برابر  دیگران به خود وقت اختصاص دهد انشالله بتوانیم از پوشش ها و فعالیت صدا و سیما کماکان در آینده هم برخوردار بشویم و این بهترین شناساندن برنامه ها و نظریات به مردم از طریق بیت المال است. 

وی افزود: کارهایی مانند چسباندن عکس به در و دیوار و پخش کردن دفترچه ها پسندیده و موثر نیست واقعا حرف دقیق و آخر را همان اظهارات انجام شده در صدا و سیما می زند. 

انتهایی پیام/