تیراندازی خونین در سلماس / قاتل دستگیر شد
 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛تیراندازی خونین در سلماس مقارن ساعت ۰۱:۲۶ بامداد امروز در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی در شهرستان سلماس بلافاصله عوامل انتظامی شهرستان در محل حاضر شدند.

سردار اصلانی گفت: در بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد فردی ۳۹ ساله به دلیل اختلافات خانوادگی وارد منزل پدر زنش شده و تمامی اعضای خانواده را به گلوله بسته است .

وی ادامه داد: متهم سپس در حین فرار بصورت پیاده با راننده یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ که کنار خیابان پارک بوده درگیری لفظی داشته و با توجه به اینکه کلید خودرو بر روی آن بوده سوار پژو شده و از صحنه فرار میکند.
 
اصلانی افزود: تعدا ۵ نفر از اعضای خانواده در دم فوت می‌کنند و فرزند دو ماهه هم پس از انتقال به بیمارستان فوت می‌کند. 

فرمانده نیروی انتظامی آبایجان غربی بیان کرد: دختر بچه ۶ ساله این خانواده که از قسمت قفسه سینه مجروح شده هم اکنون در بیمارستان تحت مداوا میباشد 

وی افزود:در نهایت قاتل فراری با تلاش کارکنان انتظامی شهرستان سلماس و کاراگاهان زبده پلیس آگاهی و همچنین یک سری اقدامات تخصصی پلیسی و اطلاعاتی در مخفیگاه خود شناسایی و کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد.
 
حادثه خونین سلماس امنیتی نبوده است

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه گفت: حادثه خونین شهر سلماس امنیتی نبوده و در پی اختلافی خانوادگی رخ داده است.

مصطفی حبیبی دادستان مرکزاستان آذربایجان غربی گفت: قاتل با اقدام به موقع ماموران انتظامی در یکی از روستاهای خوی پیش از ظهر امروز دستگیر شده و در مرحله انجام بازجویی است تا دلایل و انگیزه های قتل ها مشخص شود.

وی افزود:این حادثه در پی برخی اختلاف های خانوادگی بامداد چهارشنبه  رخ داده و به هیچ وجه مسئله امنیتی نبوده است.

دادستان ارومیه تاکید کرد:پیکر مقتولان این حادثه جهت انجام اقدامات قانونی در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفته است.

حبیبی افزود:این حادثه و قتل شش نفر از اعضای یک خانواده که از سوی داماد خانواده صورت گرفته،موجب ترس و نگرانی اهالی شهر سلماس شده بود که بحمدالله با دستگیری قاتل آرامش بر خانواده ها حاکم شده است و مشکلی در این زمینه نیست.
 
دادستان ارومیه اعلام کرد:دستور قضایی جهت رسیدگی هر چه سریع تر به این حادثه صادر شده است.
 


انتهای پیام/ی