لرستان؛
پخت نان با آرد 10 درصد در لرستان
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ بهمنی ضمن تأکید بر لزوم همكاري همه‌جانبه دستگاه‌های اجرايی استان جهت ارتقای کیفيت نان گفت: شركت غله استان تمهيدات ویژه‌ای در خصوص ارتقاي سطح كيفی نان انديشيده است.

وی افزود: همچنين تعداد 10 واحد نانوايي سنگک نيز در مرکز استان جهت تولید نان با آرد 10 درصد سبوس‌گیری انتخاب شده‌اند تا ناني نسبتاً سالم به دست همشهريان برسد.

وي گفت: ناني كه با آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود، نسبت به نان‌ تهیه‌شده با آرد سفید، به‌مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آن‌ها مقدار زيادي از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبرو ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.

انتهای پیام/م