رئيس پليس آگاهی فرماندهی انتظامی استان از شناسايی و دستگيری سارقان حرفه ای منزل با اعتراف به چهار فقره سرقت خبر داد.

به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ سرهنگ جعفر رحمتی رئيس پليس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل در شهرستان زنجان، تیمی از ماموران دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی شناسایی و دستگیری سارقان را در دستور کار خود قرار دادند.
رحمتی افزود:مأموران با بررسی صحنههای سرقت و جمع آوری سرنخهای موجود به سارقی سابقه دار به هویت " ف – ط " و "ی – ط " مظنون و پس از تحقیقات گسترده پلیسی با اطمینان از دست داشتن این افراد در سرقتها، این دو سارق را در یکی از استانهای مرکزی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر کردند.
وی ادامه داد :در بازجوئیهای به عمل آمده این دو متهم با ادله پلیسی، به سه فقره سرقت منزل اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مقام قضائی معرفی شد.
رحمتی با اشاره به دستگیری یک سارق منزل در شهر زنجان به شهروندان توصیه کرد:در بسیاری از سرقتهای انجام شده سهل انگاری مالباختگان محرز بوده که شهروندان ضمن توجه به هشدارهای پلیس، هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.