در سفید کوه خرم آباد؛
ضبط تصاویر پلنگ ایرانی نخستین بار
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: در پی گزارش یکی از دامداران حاشیه منطقه حفاظت شده سفید کوه خرم آباد مبنی بر تلف شدن شماری از احشام وی توسط پلنگ، گروهی از کارشناسان برای بررسی موضوع عازم محل شدند. 

فتحی بیرانوند افزود: با توجه به حساسیت موضوع و تاثیر آن در برنامه های حفاظتی، ضمن آگاه سازی جوامع محلی برای اطمینان از حضور پلنگ در این منطقه چند دستگاه دوربین تله ای در محل نصب شد. 

 پلنگ ایرانی

وی گفت: دوربین های نصب شده نخستین بار تصاویر یک قلاده پلنگ نر را در این منطقه حفاظت شده ضبط کردند. 

سفیدکوه خرم‌آباد که با مساحت 69 هزار و 500 هکتار در سال 1369 از منطقه شکار ممنوع به منطقه حفاظت شده ارتقاء یافت، مامن 138 گونه جانوری شناسایی شده‌ از جمله کل و بز، خرس قهوه‌ای، پلنگ ایرانی، گربه وحشی، سنجاب ایرانی، رودک، کبک دری، تیهو، کبک، بلدرچین، و انواع پرندگان شکاری است.

انتهای پیام/ی