کد خبر: ۶۰۸۲۸۵۸
تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴
واکنش رئیس ستاد انتخابات قالیباف به پیشنهاد عباس آخوندی +عکس
محمد دهقان رئیس ستاد انتخابات قالیباف به صحبت های عباس آخوندی پیرامون معاوضه اموال خود و محمدباقر قالیباف واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با نزدیک شدن به روز انتخابات ریاست جمهوری کاندیداها برای جلب آرای مردم در تلاشند. در مناظره دوم کاندیداها در صداوسیما قالیباف پیشنهاد داد تا کاندیداها لیست اموال خود و بستگان نزدیکشان را منتشر کنند.
پس از انتشار این خبر در فضای مجازی، محمد دهقان رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با انتشار پستی در صفحه توییترش نوشت: "آقای #آخوندی قرار ما ۳۰ اردیبهشت محضر! حالا فعلا فهرست اموال و اسامی ۱۲۱ شرکت خود، فرزندان و نزدیکانتان را برای مردم منتشر کنید!"
گفتنی است؛
محمدباقر قالیباف در مناظره دوم پیشنهاد داده بود که نامزدها لیست دارایی خود و اقوام نزدیکشان را برای مردم منتشر کنند، می توانید فیلم این پیشنهاد را در زیر ببینید:
{$sepehr_media_6197176_400_300}
انتهای پیام/