مشترکین اینترنت همراه درصورت قطعی بااپراتور خود تماس بگیرند
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛در روزهای گذشته برخی از کاربران اپراتورهای همراه و به خصوص همراه اول با مشکل اختلال شبکه مواجه بوده اند و حدود 400 هزار مشترک این اپراتور قطعی آن  را تجربه کرده اند و در همین راستا"سعید عسکری"مدیرکل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار عنوان کرد: شبکه اینترنت همراه اول به بروزرسانی نیاز داشته و به همین دلیل دسترسی برخی کاربران مختل شده است.
 
همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اختلال در دسترسی به اینترنت برای برخی از کاربران در روز شنبه، اعلام کرد این مشکلات به خود اپراتورها مربوط می شود و کاربران در صورت بروز مشکل با اپراتور خود تماس بگیرند.
 
گفتنی است؛ همراه اول از طریق ارسال پیامک، رفع مشکل اینترنت را به کاربران اطلاع داده و از آنها خواسته تا با خاموش و روشن کردن موبایل هایشان، شرایط دسترسی خود به شبکه را دوباره به حالت عادی درآورند.
 
انتهای پیام/