فعالیت کامیون های ترانزیتی در مرز مهران از سر گرفته شد

فعالیت کامیون های ترانزیتی در مرز مهران از سر گرفته شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، ایوب درویشی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام گفت: خوشبختانه با تغییرات مدیریتی جدید در 2 طرف مرز شاهد روان تر شدن و رونق مبادلات تجاری و اقتصادی بین دو کشور در مرز بین المللی مهران هستیم.

 درویشی  افزود: اکنون دوباره کامیون های ترانزیتی پس از 2 سال توقف  دوباره فعالیت خود را از این مرز به کشور عراق از سر گرفته اند.

معاون استاندار ایلام گفت: با توجه به تکمیل و مهیا شدن زیرساخت ها در مرز چنگوله توسط استان ، آمادگی کامل برای همکاری با طرف عراقی به منظور تکمیل زیرساخت های بازارچه شهابی داریم تا این مرز هرچه سریعتر گشایش یابد.


وی ادامه داد: اشتراکات مذهبی و اعتقادی 2 کشور ایران و عراق به ویژه 2 استان واسط و ایلام بسیار زیاد است و ما خواهان تامین منافع دو کشور هستیم.

انتهای پیام/با
 

بازگشایی مجدد جاده ترانزیتی مرز مهران