حقایق باور نکردنی درباره ساندویچ هات داگ
حقایق باورنکردنی درباره هات داگ
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از مردم تصور می‌کنند تهیه ساندویچ هات داگ کار آسانی است، اما تهیه این ساندویچ دردسر‌های خاص خودش را دارد.
 
ساندویچ هات داگ یک وابستگی در افراد ایجاد می‌کند و همین امر نگرانی‌هایی را برای متخصصان امر تغذیه و مسئولان ذیربط به وجود آورده است.
 
یک هات داگ در واقع از سوسیس و کالباس تهیه شده است که برای خوش طعم کردن به آن مقداری ادویه و به خصوص فلفل زده می‌شود.
 
در تهیه ساندویچ هات داگ سوسیس و کالباس از گوشت خوک، گاو، بوقلمون و یا مرغ استفاده می‌کنند و برای افراد گیاه خوار سیر، فلفل و نمک جایگزین گوشت موجود در ساندویچ‌های هات داگ می‌شود.
 
 
مصرف ساندویچ هات داگ باعث بروز سرطان روده بزرگ می‌شود و پیری زودرس را به دنبال دارد و چربی بالای آن افراد را چاق می‌کند.
 
مصرف روزانه ساندویچ هات داگ خطر ابتلای افراد به سرطان کلورکتال را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد و به دلیل سدیم و چربی بالای آن بیمارانی که دچار عارضه فشارخون هستند از خوردن آن بپرهیزند.
 
گران‌ترین هات داگ جهان ۱۴۵ دلار قیمت دارد و بزرگترین ساندویچ هات داگ به اندازه ۶۰ متر طول دارد.
 
در برخی از شرکت‌ها از نیترات سدیم به عنوان مواد نگهدارنده در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی در تولید هات داگ استفاده می‌شود.
 
انتهای پیام/