قوچان‌نژاد: هیچ رویایی ندارم
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش باشگاه خبرنگاران جوان رضا قوچا‌ن‌نژاد مهاجم گلزن که هیرنفین در رقابت های لیگ هلند (اردویزه) و در فاصله دو هفته به پایان این بازی ها 18 گل به ثمر رسانده است در مصاحبه با تلویزیون هیرنفین درباره وضعیت خود و آینده اش صحبت کرد.
 
قوچان نژاد گفت: از گل هایی که زده ام بیش از حد راضی هستم. من از آن دست بازیکنانی هستم که فقط  کار خودم را می کنم و فوتبال بازی می کنم .می خواهم با بازی خودم تیمم بهتر بازی کند.و ترجیح می‌دهم بازی خوب من در خدمت تیم باشد. 
خیلی از بازیکنان هیرنفین را ایستگاه موقتی و میانه راه برای خود می دانند ،اما مهاجم ایرانی تیم هیرنفین درباره آینده خود کاملا خونسرد و آرام است.
 
او گفت: من هیچ رویایی ندارم. نگاه من همیشه بازی به بازی است. این نوع فوتبال من است. یک هفته استراحت داریم و پس از آن باید روی بازی با تیم زووله (در هفته سی‌‌وسوم اردویزه) تمرکز کنیم.
 
هیرنفین در 2 هفته به پایان فصل جاری اردویزه رتبه هشتم جدول رده‌بندی را با 43 امتیاز در اختیار دارد.
 
انتهای پیام/