گرگان؛
طرفداری از نامزدهای انتخاباتی بدون تخریب رقیب
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛ حجت الاسلام قاسم لیوانی در خطبه های نماز جمعه امروز این شهرستان گفت: طرفداران نامزدها باید مراقب باشند دیگران را تخریب نکنند و این خلاف است که دیگران را تخریب کنیم و به آن ها دروغ ببندیم.

وی افزود: نامزدها هم نباید بگویند دولت های گذشته کاری نکردند، هر دولتی در حد توان و بضاعت کار انجام داده است.

امام جمعه موقت گرگان ادامه داد:  نامزدها باید مراقب باشند به مردم وعده بی جا ندهند، گاهی دیده شده برخی نامزدها وعده پول می دهند و این نوعی رشوه دادن و بازی با کرامت مردم است.

حجت الاسلام لیوانی گفت: قانون ثبت نام ریاست جمهوری باید اصلاح شود، به عقیده من باید قوانینی مقرر شود که هر کسی به خود جرات ندهد وارد میدان شود و برای انتخابات خود را ثبت نام کند.

وی با اشاره به ۱۱ اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر افزود: متاسفانه حقوق کارگران در همه جای جهان و مملکت ما در حدی نیست که زندگی آن ها کفاف دهد، به همین دلیل معتقدم نمایندگان مجلس باید برای حقوق  کارگران تجدید نظر کنند.

انتهای پیام/ص