حامد کرزی: داعش با آمریکا قرارداد دارد
داعش با امریکا قرارداد داردبه گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، حامد کرزی رییس جمهور سابق کشور که از مخالفان حمله اخیر نیروهای آمریکایی با استفاده از مادربمب به مواضع داعش در شرق افغانستان است در مصاحبه با نیویورک‌تایمز گفت: داعش نیز مانند شرکت‌های آمریکایی برای دولت واشنگتن کار می‌کند.

وی تصریح کرد که مبارزه آمریکا با داعش غیرصادقانه است زیرا از دو سال گذشته به این طرف، مردم در شرق افغانستان از آمدن افراد وابسته به داعش از مرزهای پاکستان بارها ابراز نگرانی کرده بودند اما هیچ توجهی صورت نگرفت.

حامد کرزی اظهارداشت: با وجود اینکه آمریکا فرماندهی ماموریت نظامی نیروهای خارجی را به عهده دارد، اجازه داد تا داعش وارد شرق افغانستان شود و در پناهگاه‌های امن مستقر شود و به مدت دوسال منتظر ماند و هیچ عملیاتی را علیه این گروه انجام نداد.

رییس جمهور سابق گفت که می‌توان نتیجه گرفت که داعش در واقع طرف قرارداد دولت آمریکا بود مانند شرکت امنیتی «دایناکورپ» و سایر شرکت‌های آمریکایی که منطقه‌ای را از سکنه تخلیه می‌کرد، علت و فضای مناسب روانی را مهیا می‌ساخت تا آمریکا تسلیحات مورد نظر خود را آزمایش کند.

آوا به نقل از وی نوشت: آمریکا برنامه دارد تا با استفاده از بهانه مبارزه با داعش، افغانستان را به آزمایشگاه تسلیحات نظامی خود تبدیل کند.


انتهای پیام/

برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید