قزوین؛
شیر فله ای استفاده نکنید
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛عیسی غیاث یزدی گفت : عمده نگراني ها و شيب بیماری های مشترک قابل انتقال از طريق شير خام بیشتر متمایل به تب مالت است که لازم است مردم از فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنند.

وی از مردم خواست در صورت استفاده از شیر فله ،حتما به مدت 20 دقيقه آنرا بجوشانند.

غیاث یزدی افزود : همچنین لازم است در صورت تهیه پنير و ساير فرآورده های شير حتما از نوع فرآوری آن اطمينان پیدا کنند .

غیاث یزدی گفت : در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك مبني بر آلودگي شير به خونابه ، بوي بد و يا فساد زود هنگام از مصرف آن خودداري شود .

به گفته وی ، شیر باید در سردخانه نگهداری و عرضه شود .

انتهای پیام/