مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون زمان آغاز برداشت محصول گندم از مزارع این شهرستان را اواخر هفته جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ ناصر حسینپور، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون با بیان اینکه عملیات برداشت گندم تا 1 ماه ادامه دارد، اظهار کرد: سطح اراضی قابل برداشت گندم 15 هزار هکتار است و پیشبینی می کنیم در هر هکتار به طور متوسط حدود 2.5 تن محصول برداشت شود.
وی بیان داشت: ما 2 مرکز خرید داریم که شامل مرکز تعاون روستایی انقلاب و سیلو است و ما در تأمین کمباین هم مشکلی نداریم و محدودیتی وجود ندارد.
حسینپور افزود: پیشبینی میکنیم برای برداشت گندم در شهرستان به 150 دستگاه کمباین نیاز باشد که از استانهای مجاور از جمله فارس و همدان وارد خواهیم کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون با اشاره به اینکه قیمت خرید تضیمنی هر کیلوگرم گندم در سال جاری 1300 تومان تعیین شده است، خاطرنشان کرد: کشاورزان نسبت به قیمت گندم ناراضی هستند، زیرا قیمت گندم در بازار آزاد بیش از قیمتی است که شورای اقتصاد آن را تصویب کرده است.
انتهای پیام/گ