اراک؛
راه اندازی آشپزخانه و رستوران سیار گردشگری در اراک + تصاویر
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ خانواده سه نفره اراکی با تبدیل کامیون ایسوزوی خود به آشپزخانه  و رستوران سیار انواع غذا های محلی را در اختیار گردشگران قرار می دهند.

این خانواده آشپز با  این کار نو  هم سیر و سیاحت می کنند و هم از این طریق به کسب درآمد می پردازند.

در این آشپزخانه 20 نوع غذای محلی همراه سوغات اراک ارائه می شود و برای راه اندازی این آشپزخانه  200 میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.

 
 
انتهای پیام /ج