تبریز؛
لزوم ریشه یابی آسیب های اجتماعی در درون خانواده ها
لزوم ریشه یابی آسیب های اجتماعی در درون خانواده هابه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدی در جلسه شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: عدم شناخت کافی والدین در نحوه رفتار و تعامل با فرزندان در سنین نوجوانی و جوانی موجب بروز برخی مشکلات و زمینه ساز آسیب های اجتماعی می شود.
 
وی ادامه داد: والدین باید به اندازه ای که برای تامین معیشت و امکانات مادی و رفاهی برای فرزندان خود تلاش می کنند برای تامین نیازهای روحی و روانی آنان نیز وقت مناسبی اختصاص دهند.
 
وی اضافه کرد: با توجه به هجمه های فرهنگی و نیز بروز آسیب های اجتماعی ناشی از حضور نوجوانان و دانش آموزان در فضای مجازی، برنامه های مناسبی از سوی خانواده ها، مدیران و معلمان در مدارس برای پیشگیری از بروز این مشکلات فرهنگی و اجتماعی اتخاذ شود.
 
وی گفت: دست اندرکاران و متولیان فرهنگی و آموزشی نیز باید برای آموزش والدین و نحوه رفتارهای آنان در درون خانواده ها با فرزندان، دوره ها و کلاس ها و نیز برنامه هیا آموزشی و فرهنگی در تمامی مدارس اجرا کنند.
 
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: آسیب های اجتماعی به عنوان معضلی فرهنگی در جامعه فراتر از ظرفیت دستگاه ها بوده و رفع آن نیازمند عزم و همت عمومی مردم و مسئولان است.
 
جلیل اسلامی افزود: اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان در مدارس این شهرستان در قالب آموزش خانواده ها و مشاوره های اجتماعی در طول سال تحصیلی اجرا می شود.
 
وی ادامه داد: اجرای برنامه های فرهنگی و هنری و برگزارثی اردوهای تربیتی در کنار تعامل سازنده با اولیای دانش آموزان نقش موثری در ایجاد محیط بانشاط و نیز دور کردن دانش اموزان از آسیب های اجتماعی و جلب آنان به سوی برنامه های فرهنگی است.
 
وی اضافه کرد: برگزاری کلاس های پیشگیری از آسیب های اجتماعی و شناسایی دانش آموزان در معرض خطرات و آسیب های اجتماعی از جمله رویکردهای اساسی این اداره در مقابله با هجمه های فرهنگی در جامعه و در بین دانش آموزان است.
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی مراغه در این جلسه گفت: هجمه های فرهنگی غرب برای تضعیف ارزش ها و باورهای اسلامی در جامعه اسلامی و در عصر حاضر بی سابقه و خطرناک است.
 
حجت الاسلام علی امیری افزود: متاسفانه در خانواده ها به نیازهای جسمی و مادی بیشتر از نیازهای روحی و روانی فرزندان توجه شده و این امر عاملی در بروز برخی مشکلات فرهنگی و اجتماعی در سال های آینده می شود.
 
وی ادامه داد: اداره تبلیغات اسلامی در طول سال تحصیلی در راستای پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی و فرهنگی، 315 گفتمان فرهنگی برای دانش آموزان و اولیای آنان در مدارس این شهرستان اجرا کرده است.
 
وی اضافه کرد: بیشتر این کلاس های آموزشی برای دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف و توسط کارشناسان فرهنگی و اجتماعی برگزار شده و تاثیرات مناسبی در این خصوص داشته است.
 
هم اکنون 43 هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در 500 مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
 
 
انتهای پیام/ش