شیراز؛
بیش از ۱۷ میلیون تردد در جاده های فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ هادی مدرس‌زاده رحمان‌پور مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس گفت: از 25 اسفند 95 تا 13 فروردین امسال تعداد 17 میلیون و 264 هزار تردد در محورهای استان فارس ثبت شده است.


وی ادامه داد: جاده های «شیراز _ مرودشت»، «کمربندی اکبرآباد شیراز»، «شیراز _ سپیدان»، «سعادت‌شهر _ صفاشهر»، «کمربندی پل فسا»، «شیراز _ کازرون»، «شیراز _ کوار»، «آباده _ صفاشهر» و «سهادت‌شهر _ مرودشت» به ترتیب پرترددترین محورهای استان فارس در این ایام بوده‌اند.

هادی مدرس‌زاده افزود: استان فارس با اختصاص 5  درصد از کل ترددهای کشور به خود، ششمین استان پرتردد کشور بوده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس تصریح کرد: در این بازه زمانی 19 روزه بیشترین ترافیک روزانه در محورهای استان در روز دوشنبه هفتم فروردین‌ماه با ثبت یک میلیون و 52 هزار و 141 تردد و کمترین ترافیک روزانه در روز دوشنبه 30 اسفندماه با ثبت 653 هزار و 314 تردد بوده است.

وی اضافه کرد: در طول ایام نوروز ساعت 17 تا 20 از ساعات ترافیک شبانگاهی و 11 تا 14 ساعات ترافیک صبحگاهی محورهای استان فارس بوده است.

مدرس‌زاده بیان کرد: در این ایام استان فارس با تردد 1 میلیون و 464 هزار و 809  وسیله نقلیه سنگین و اختصاص 4.8 درصد از تردد وسایل نقلیه سنگین کشور به خود، در رتبه ششم در این زمینه قرار گرفته است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس اظهار کرد: بنابر گزارش 136 سامانه ثبت تخلف محورهای استان در این بازه زمانی 19  روزه در مجموع 19 هزار و 625 تخلف از سرعت مجاز ثبت شده که بیشترین تخلف‌ها به ترتیب در محورهای «شیراز - اصفهان»، «سه‌راهی کوار - جهرم»، «شیراز -فسا»، «شیراز - سپیدان»، «شیراز - فیروزآباد» و «قائمیه - بوشهر» بوده است.

وی گفت: امسال استان فارس پس از استان‌های تهران، مازندران، البرز، گیلان و قم، ششمین استان پرتردد کشور را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام/ن