قم؛
کاهش 2 درصدی تصادفات جاده‌ای در قم
به گزارش گروه استان ها باشگاه خبرنگاران جوان از قم ،ابوالفضل ایرانی خواه در بازدید از ایستگاه‌های اورژانس 115 قم در عوارضی قم تهران گفت: به منظور خدمات رسانی هر چه مطلوب تر به زائران و مسافران نوروزی و همچنین امنیت جان آن‌ها، دانشگاه علوم پزشکی قم از ماه‌ها پیش از سال نو برنامه ریزی کرده است.

وی گفت: تمامی مراکز دولتی، خصوصی و خیریه در این ایام در آماده باش کامل بوده و در راستای خدمات رسانی به هموطنان گام بر می‌دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: البته امیدوار هستیم که زائران و مسافران از مراکز درمانی دور بوده و نیاز به مراجعه نداشته باشند، اما به حسب وظیفه همواره در خدمت آن‌ها هستیم و هیچ جای نگرانی برای خدمات رسانی نخواهد بود.

ایرانی خواه ضمن قدرانی از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی گفت: عوامل اورژانس 115 قم در جاده و شهر مستقر بوده و به محض بروز هر گونه مشکلی به سرعت خود را به محل حادثه می‌رسانند.

وی گفت: خوشبختانه تا این لحظه شاهد هستیم که حوادث جاده ای در استان قم نسبت به سال گذشته 2 درصد کاهش یافته است و امیدواریم که رانندگان که نقش اصلی در جاده را دارند همواره مراقب بوده و از بروز حوادث جلوگیری کنند.
 
انتهای پیام/ت