بازرسان دامپزشکی یک واحد فست فود در یکی از مجتمع های خدماتی – گردشگری را به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب کردند .
به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت :این واحد فرآورده های خام دامی را در خارج از یخچال نگهداری و از روغن های غیرمجاز برای سرخ کردن فرآورده ها استفاده می کرد .
عیسی غیاث یزدی همچنین رعایت نکردن مسائل بهداشتی در هنگام آماده سازی و طبخ غذا را از دیگر دلایل پلمب این واحد بیان کرد .
وی افزود: واحد متخلف برای تضمین سلامت مسافران نوروزی تا اطلاع ثانوی تعطیل است .