کرمان؛
كشف 72 درصد از سرقت‌ها در زرند
 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمان  بنا بر اعلام پایگاه خبری پلیس٬ سرهنگ نور علی چوگانی فرمانده انتظامی زرند گفت : با استفاده از روش های پيشگيرانه ،علمی و ارتقاء گشت های هدفمند در برخورد باجرائم شاهد کاهش 9درصدی وقوع سرقت و کشف 72 درصد از سرقت ها نسبت به مدت مشابه سال قبل در اين شهرستان بوده ايم كه در اين راستا 430 سارق دستگير شدند. 

وی افزود: کنترل انواع جرائم و مبارزه با مواد مخدر از جمله اولويت های کاری پليس شهرستان است و دراين خصوص تلاش های فراونی صورت گرفته است. 

 فرمانده انتظامی شهرستان زرند گفت : بيش از 3 تن مواد مخدر در اين مدت 12 ماهه كشف و در اين راستا 285 متهم دستگير شدند. 

اين مقام انتظامی افزود : با توجه به نگرانی مردم از اين موضوع اين پليس  تعداد271 باب منزل از عاملين نگهداری ، حمل و توزيع مواد مخدر را مورد بازرسی قرار داده و تعدادی را با مجوز مقام قضايی پلمپ كرده ايم مضاف بر اينكه برخورد قاطع با قاچاقچيان مواد مخدر را نيز در دستور كار قرار داده و با شدت عمل بيشتری با آنها مواجه خواهيم بود. 

سرهنگ  چوگانی  تصريح كرد: در خصوص تصادفات نيز خوشبختانه تاكنون نسبت به مشابه سال قبل كاهش داشته ايم. 

انتهای پیام/س