شیراز؛
برگزاری دوره آموزشی برای راهنمایان گردشگری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد رضا معینی سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کازرون گفت: یک دوره کلاس آموزشی ویژه علاقمندان به راهنمای گردشگری به صورت تئوری و عملی برگزار شد.


وی افزود: در این دوره آموزشی بیش از 40 نفر از دانشجویان حضور داشته که نحوه رفتار با گردشگران، ارائه اطلاعات مکان های تاریخی، عوامل خستگی ناشی از وسعت و گرمازدگی، شناخت آداب و رسوم ملیت ها و اقوام، استفاده از جملات و کلمات ساده و بسیاری از نکات ویژه گردشگران را فرا گرفتند.

 معینی تصریح کرد: دانشجویان علاوه بر کلاس تئوری در یک دوره آموزشی از نزدیک و به صورت عملی از مجموعه بیشاپور بازدید و زیر نظر مربی اطلاعات و آمار این مجموعه را فرا گرفتند.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کازرون گفت: دانشجویان به صورت هدفمند از 28 اسفند 95 تا 15 فروردین ماه 96 با حضور در مجموعه بیشاپور به ارائه اطلاعات تاریخی و آماری به میهمانان نوروزی خواهند پرداخت .

وی اظهار کرد: راهنمای گردشگری با تسلط و اطلاعات کافی در زمینه میراث تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی هر منطقه نسبت به ارائه اطلاعات فرهنگی، اقلیمی، اجتماعی، تاریخی، مقتضیات آداب و رسوم، مقررات و قوانین مرتبط، استانداردها آمار، آراستگی و مسئولیت پذیری، به گردشگران اقدام می کند.

معینی بیان کرد: شرایط آشنایی نسبی یا تسلط به زبان های خارجی از خصوصیات یک راهنمای گردشگری محسوب می شود.

انتهای پیام/ن