شیراز؛
آماده سازی بیش از 230 خانه استیجاری
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ حسن سیادتان رئیس جامعه هتل‌داران استان فارس گفت: تاکنون ۲۳۵ خانه استیجاری شیراز در طرح خانه مسافر ثبت‌نام کرده‌‌اند و منتظر گرفتن مجوز فعالیت در نوروز ۹۶ هستند.

 سیادتان با بیان اینکه استفاده از چادر مسافرتی از لحاظ امنیتی مناسب نیست و چهره زیبایی در سطح شهرها ندارد، افزود: خانه‌های مسافر اطمینان خاطر برای مسافران و گردشگران ایجاد می‌کند و از نظر قیمت نیز نسبت به هتل‌ها مناسب‌تر و ارزان‌تر است.

وی ادامه داد: کارشناسان بعد از بررسی این خانه‌ها، به آنها مجوز فعالیت کوتاه مدت در ایام نوروز می‌دهند و ثبت‌نام تا ۲۵ اسفند به نشانی  www.khaneh-mosafer.ir ادامه دارد.

رئیس جامعه هتل‌داران فارس با بیان اینکه هتل‌های استان فارس با 4هزار و 600 اتاق، 6هزار و 100 تخت در روز ظرفیت دارد، تصریح کرد: هتل‌های استان فارس در ایام نوروز ظرفیت پذیرش بیش از 120 هزار نفر شب مسافر را دارند.
انتهای پیام/ر