آمریکا از حفظ تحریمهای روسیه تا زمان بازگشت کریمه به اوکراین خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بلومبرگ، دیپلماتهای اروپای شرقی در واشنگتن از جمله وزیر خارجه اوکراین از آمریکا خواستند تحریمهای روسیه را حفظ کند و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به عنوان مانعی برای مقابله با مسکو تقویت کند.
پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا رویکردی سختگیرانه به روسیه دارند؛ اما «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا سال گذشته در کمپین انتخاباتی خود ولادیمیر پوتین –رئیسجمهور روسیه- را ستود و اعلام کرد آماده به رسمیت شناختن الحاق کریمه به روسیه است.
با ادامه تحقیقات درباره مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و ارتباط کمپین انتخاباتی ترامپ با مسکو روز سهشنبه یک جلسه استماع در مجلس سنای آمریکا برگزار شد. رکس تیلرسون –وزیر خارجه آمریکا- به همتای اوکراینی خود و سفیران لتونی، لیتوانی، استونی، گرجستان و لهستان که در این جلسه حضور داشتند اطمینان داد تا زمان بازگشت کریمه به اوکراین تحریمهای روسیه لغو نخواهد شد.
انتهای پیام/