مساجد پایگاههایی برای تربیت سربازان و یاوران امام زمان هستند.
امام جمعه قم گفت: مساجد باید به پایگاههایی برای تربیت سربازان و یاوران امام زمان(عج) تبدیل شود. ترویج نهضت مطالعه کتابهای دینی باید از جمله فعالیتهای این کانونها باشد.

به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
قم، آیت الله سید محمد سعیدی در خطبههای این هفته نماز جمعه قم با تسلیت شهادت حضرت فاطمه(س) گفت: حضرت زهرا(س) وصیتهایی داشتند و فرمودند که یا علی(ع) خودت مرا غسل بده و کفن کن و انجام این وصیتها برای حضرت علی(ع) با سختی همراه بود.
امام جمعه قم افزود: حضرت زهرا(س) وصیت کرده بود کسی در تشییع او حاضر نشود و علی(ع) تنها مانده بود. حضرت همچنین وصیت کرده بوده که علی(ع) بر پیکر ایشان نماز و قرآن بخواند.
وی در ادامه گفت: ما از شهر مقدس قم، از کنار مرقد پاک و مطهر کریمه اهل بیت(س)، از شهر مرجعیت و شهر مدافع حرم اهل بیت(ع) به دنیا اعلام میکنیم که حضرت زهرا(س) خط قرمز امت شیعه و رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید است و سال به سال بر عرض ارادت و تجلیل و تکریم ما نسبت به حضرت زهرا(س) افزوده خواهد شد.
وی در ادامه خطبه های نمازجمعه تاکید کرد با توجه به سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد ، باید مساجد در کشور به پایگاههایی برای تربیت سربازان و یاوران امام زمان(عج) تبدیل شود. ترویج نهضت مطالعه کتابهای دینی باید از جمله فعالیتهای این کانونها باشد.
انتهای پیام/ک