سرخه؛
ایجاد مرکز دیالیز در سرخه
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سرخه؛ سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح خوابگاه‌های دانشکده پیراپزشکی شهرستان سرخه گفت: افزایش تخت‌های دیالیز و توجه به بیماران خاص از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توجهی ویژه به بیماران خاص دارد، از اجرای برنامه‌های کیفیت‌بخشی به خدمات قابل‌ارائه به این بیماران خبر داد و افزود: این برنامه‌ها با کمک خیران اجرایی می‌شود.

وی اعلام کرد: در همین راستا مرکز دیالیز شهرستان سرخه با ظرفیت 2 تخت دیالیزی ایجاد می‌شود تا پاسخگوی نیاز مردم و بیماران کلیوی این شهرستان باشد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه خانواده‌ها همواره برای اسکان فرزندان دانشجوی خود دغدغه دارند تصریح کرد: امروز باید توجهی ویژه‌ای به احداث خوابگاه‌های دانشجویی در کشور با اولویت استفاده دانشجویان دختر انجام شود.

انتهای پیام/ م