لرستان؛
تأمین مایحتاج شب عید مردم لرستان
به گزارش گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ غلامرضا بازدار صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن سازمان جهاد کشاورزی استانها تأمین مایحتاج مواد غذایی مردم استان است اظهار داشت: با تمهیداتی که توسط ستاد تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی لرستان انجام شده مشکلی برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز مردم به خصوص در ایام نوروز وجود ندارد.
وی افزود: در این راستا مقدار ۷۰۰ تن برنج با قیمت هر کیلوگرم سه هزار و ۸۰۰ تومان، شکر با قیمت درب کارخانه دو هزار و ۵۲۰ تومان، مرغ منجمد با قیمت پنج هزار و ۵۰۰ تومان برای مصرف کنندگان ذخیره سازی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: همچنین گوشت منجمد به مقدار ۲۰ تن با کیفیت های متفاوت و قیمت های متفاوت، مقدار ۶۰۰ تن پرتقال و ۲۰۰ تن سیب در استان خریدار شده و به منظور تنظیم بازار شب عید توسط عاملین توزیع در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ق