گیلان؛
طعمه حریق 3 مغازه در بندرانزلی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز گیلان؛ اسماعیل خجسته گفت: براساس گزارش مردمی در ساعت چهار و چهار دقیقه بامداد مبنی بر وقوع حریق در مغازه های بازارچه ای در خیابان معلم ، ماموران آتش نشانی بلافاصله اعزام و با وجود بارش شدید برف ، چهار دقیقه بعد در محل حادثه حاضر بودند.
وی افزود: آتش نشانان در اقدام اول برای ورود به مغازه ها و باز کردن مسیر اطفاء حریق ، اقدام به شکستن و باز کردن کرکره های مغازه ها کرده و به دل آتش زدند.
خجسته تاکید کرد : آتش نشانان در اقدام اول مانع از سرایت آتش به مغازه های مجاور شدند و پس از تلاش ۲ ساعته ماموران آتش نشانانی ، حریق ساعت پنج و ۵۶ دقیقه به طور کامل مهار شد.
وی یاد آور شد : برای مهار این آتش سوزی از هشت خودروی آتش نشانی و ۲۰ مامور آتش نشان استفاده شد .
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بندرانزلی افزود: علت آتش سوزی از سوی کارشناسان، در دست بررسی است .


انتهای پیام/م