اصفهان؛
افتتاح 114 طرح بهزیستی در استان اصفهان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی اصغر شاه زیدی امروزدر آیین افتتاحیه طرح های دهه فجر بهزیستی شهرستان تیران و کرون افزود: راه اندازی مرکز مشاوره، مسکن مددجویان، مراکز نگهداری مددجویان و مرکز خدمات بینایی سنجی، شنوایی سنجی و گفتار درمانی از جمله این طرح هاست که با مشارکت خیران و بخش خصوصی راه اندازی شده است.

معاون مشارکت های مردمی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: خدمات سازمان بهزیستی در سراسر استان اصفهان در حال ارائه است که با وجود محدودیت های مالی دولت، خیران و سرمایه گذاران بخش خصوصی وارد شده اند.

وی با بیان اینکه تحقق برنامه های سازمان بهزیستی مدیون مشارکت خیران و مردم است، اظهار کرد: بدون مشارکت مردم و وجود محدودیت های مالی بسیاری از کارها مانند مراکز نگهداری مددجویان صورت نمی گرفت.

رئیس بهزیستی شهرستان تیران و کرون نیز در این مراسم به طرح های این اداره اشاره کرد و گفت: راه اندازی درمانگاه غنچه های بهشت، مرکز نگهداری بیماران اعصاب و روان، طرح های اشتغال زایی، مسکن مددجویان بهزیستی و پایگاه بسیج اداره از جمله این پروژه ها ست.

اکبر حاجی عرب افزود: مسکن معلولان نیز با ارائه تسهیلات بلاعوض تا سقف 320 میلیون ریال و انشعابات رایگان و مشارکت خود خانواده ها انجام می شود.

رئیس بهزیستی شهرستان تیران و کرون اضافه کرد: کمک دولت یازدهم درباره مسکن معلولان در طول تاریخ انقلاب اسلامی بی نظیر بوده و بسیاری از معلولان صاحب مسکن شده اند.
شهرستان تیران و کرون در 45 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
هفت هزار نفر از جمعیت 70 هزار نفری این شهرستان از خدمات بهزیستی بهره می برند.





انتهای پیام/م