برپایی نمایشگاه مدرسه انقلاب در مسیر راهپیمایی 22 بهمن
برپایی نمایشگاه مدرسه انقلاب در مسیر راهپیمایی 22 بهمنحامد علامتی دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامه‌های در نظر گرفته شده برای راهپیمایی 22 بهمن عنوان کرد: نمایشگاه مدرسه انقلاب که به مناسبت این ایام برپا شده بود در روز راهپیمایی در مسیرهای حضور مردم به فعالیت ادامه می‌دهد.

وی افزود: در این نمایشگاه دستاوردهای انقلاب و روحیه استکبار ستیزی ملت ایران علیه اسکتبار و پروژه نفوذ تبیین می‌شود.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی بیان کرد: حضور با صلابت در راهپیمایی 22 بهمن با توجه به شرایط حساس این روزها از جهت مسائل بین‌المللی پاسخی به بیهوده گویی‌های دشمنان اسلام است.

علامتی اظهار داشت: دانش‌آموزان با حضور پر قدرت خود بار دیگر به دنیا نشان می‌دهند که هیچ دشمنی برای مملکت خطرناک نیست و این روز مظهر اقتدار ملی کشور محسوب می‌شود.

وی وجه تمایز راهپیمایی امسال نسبت به سال‌های گذشته بصیرت بیشتر دانش‌آموزان نسبت به حزیان گویی‌های امریکا دانست و عنوان کرد: با توجه به انتخابات اخیر آمریکا و مناظره‌های نامناسب پیش از آن دانش‌آموزان چهره واقعی سردم داران آمریکا را شناختند و با شکوه و صلابت بیشتری امسال در مراسم بزرگداشت 22 بهمن شرکت می‌کنند.

وی یادآور شد: حضور تمامی دانش آموزان در این مراسم نشان از آگاهی و بصیرت نوجوانان و جوانان بوده و بیانگر یکپارچگی ملت ایران در برابر دشمنان نیز به شمار می‌رود.

انتهای پیام/