تعدادی از اهالی روستاهای منطقه آمادگی خود را جهت نجات کولبران گرفتار در برف اعلام کردند و تعدادی دیگر نیز از ساکنین روستا راهی قه ردان بیوران علیا شدند.
فوریت های پزشکی ۱۱۵، نیروهای امدادی هلال احمر، دهیار بیوران علیاو نیروهای مردمی در محل حادثه حضور دارند و برای نجات افراد گرفتار تلاش میکنند.
رئیس بیمارستان امام خمینی سردشت در خصوص جزییات این حادثه گفت: با اطلاع از وقوع حادثه سه دستگاه آمبولانس وشش نفر از تکنسین های فوریت های پزشکی در دقایق اول حادثه ریزش بهمن در محل مستقر و نسبت به امداد رسانی و انتقال مصدومین اقدام کردند.
سامان کتابچیان ادامه داد: تیم های فوریت های پزشکی
و امدادگران هلال احمر۹ نفر را به بیمارستان انتقال دادند که از این تعداد
سه نفر در محل فوت و شش نفر دیگر بستری شدند که حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.
وی اسامی کولبران فوت شده در این حادثه را علی محمد نژاد، ۱٨ساله، شیرزاد عبدالهی، ۲۷ ساله و هیوا ابراهیمی، ۲۲ سال و اهل بانه عنوان کرد و گفت: مداوای مصدومین این حادثه ادامه دارد.
انتهای پیام/گ