شیراز؛
مراسم مردمی جشن انقلاب در فارس
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رضا باقری مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر فارس گفت: جشن مردمی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در زرقان و 3 مسجد شیراز برگزار می شود.

وی با اشاره به تصویب برگزاری مراسم مردمی جشن انقلاب با همکاری اعضاء کمیته  بیان کرد: جشن مردمی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در زرقان و سه مسجد شیراز با همکاری اعضاء کمیته از جمله دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، اداره کل های اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج مساجد و محلات، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس به تصویب رسید.
 
باقریان افزود: در این نشست که با حضور  نمایندگان معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس برگزار شد، برگزاری دوره های تربیت مربی با موضوع آسیب های اجتماعی و سبک زندگی در 10 مسجد استان مورد بررسی قرار گرفت.
 
سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس تصریح کرد: توزیع بسته های محتوایی، تزئینی و لوح فشرده نماهنگ ها و سرود های انقلابی از دیگر مصوبات اعضای کمیته بود که در خصوص آن برنامه ریزی شد.
 انتهای پیام/س