رییس جمعیت هلال احمر سیب و سوران:
عملیات امدادرسانی به عشایر سیب و سوران +تصاویر
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زاهدان،دین محمد جهاندیده  رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سیب و سوران  گفت: با توجه به طغیان رودخانه های فصلی، محلی در شهرستان سیب و سوران و آب گرفتگی معابر و جاری شدن سیل 25 خانه روستایی 100 در صد تخریب شدند که ساکنان آنها در اماکن امن اسکان یافتند.

عملیات امدادرسانی به عشایر سیب و سوران +تصاویر

وی با بیان اینکه توزیع اقلام امدادی و موادغذایی بین سیل زدگان انجام شد، اظهار داشت: در پی بارندگی روزهای گذشته و جاری شدن سیل حدود 200قرص نان و چندین بطری آب آشامیدنی بین سیل زدگان توزیع شده است.

عملیات امدادرسانی به عشایر سیب و سوران +تصاویر

جهاندیده افزود: در پی اقدامات امدادی به 45 خانوار دیگر نیز کمک های اولیه امدادی شامل کنسرو، آب آشامیدنی، والر، پتو و چادر توسط جمعیت هلال احمر توزیع شده است.

عملیات امدادرسانی به عشایر سیب و سوران +تصاویر

نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر سیب و سوران از شروع بارندگی تا کنون به 70 خانوار و 29 نفر از کسانی که در سیل گرفتار شده بودند امداد رسانی کردند.

سیب سوران در 340 کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.


انتهای پیام/پ