کرمانشاه؛
تحصیل سه هزار دانشجو در 30 کد رشته در جهاددانشگاهی
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ بهروز بادکو با بیان اینکه این رشته‌ها در زمینه‌های مختلف فنی، مهندسی، علوم انسانی، IT و ... می‌باشند، یادآوری کرد: بسیاری از این رشته‌ها نیازمند آموزش‌های فنی و کارگاهی هستند.

رئیس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاه استان کرمانشاه ادامه داد: به دلیل محدودیت منابع مالی، امکان ایجاد کارگاه برای همه رشته‌ها وجود ندارد و از این رو تلاش می‌شود از ظرفیت و امکانات سایر دستگاه‌ها نیز استفاده شود.

بادکو اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای را از جمله دستگاه‌هایی دانست که امکانات و تجهیزات خوبی دارد و از این رو تفاهم‌نامه همکاری بین موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و اداره کل فنی و حرفه ای منعقد می‌شود تا دو طرف بتوانند از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند و مکمل آموزشی یکدیگر باشند.

وی ابراز امیدواری کرد، خروجی این تفاهم‌نامه دانشجویانی باشند که در کارآفرینی توانمند شوند و بتوانند در بازار کاری برای خود آغاز کنند.

رئیس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاه استان کرمانشاه، تعامل بین بخش‌های صنعت، مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و مراکز دانشگاهی را حلقه مفقوده امروز کشور دانست و تصریح کرد: همکاری بین این بخش‌ها زمینه‌ساز تعلیم نیروهای متخصص برای امور متخلف کشور است.

وی در پایان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی کرمانشاه سه سال است به سازمان تبدیل شده، افزود: این سازمان بخش‌های مختلفی از جمله پارک علم و فناوری، چندین مرکز رشد، موسسه آموزش عالی و ... را دارد.

انتهای پیام/ح