اهواز؛
پایان مسابقات موی‌تای با قهرمانی شوشتر
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی آغاجری، دبیر هیات ورزش‌‌های رزمی استان اظهار کرد: این مسابقات روز گذشته (جمعه) به میزبانی شوشتر انجام شد.

وی بیان داشت: این رقابت‌ها در رده سنی جوانان به صورت انتخابی و در رده های سنی خردسالان، نونهالان و نوجوانان به صورت قهرمانی استان برگزار شد. 

دبیر هیات ورزش‌‌های رزمی خوزستان گفت: در این مسابقات 137 رزمی‌کار از تیم‌های شوشتر، ایذه، دهدز، اهواز، شادگان، باوی، ملاثانی، سوسنگرد و دزفول با یکدیگر به رقابت پرداختند.
 
آغاجری با اشاره به تیم‌های اول تا سوم این رقابت‌ها، افزود: بعد از برگزاری 112 مسابقه، شوشتر به قهرمانی رسید، ایذه نایب‌قهرمان شد و دزفول عنوان سوم را به دست آورد.
 
وی تصریح کرد: این مسابقات در دو تاتامی مجزا برگزار و از 15 داور اصلی و ذخیره نیز استفاده شد. این پیکارها که با نظارت کمیته فنی انجمن موی‌تای استان و اداره ورزش و جوانان شهرستان شوشتر انجام شد، بدون هیچ اعتراض و حادثه‌ای به پایان رسید.
 
علی آغاجری اذعان داشت: در ابتدای این مسابقات نیز به احترام جان‌باختگان حادثه پلاسکو و مردان جان‌فشان آتش‌نشان، یک دقیقه سکوت در سالن مسابقه حکم‌فرما شد.

انتهای پیام/گ