کرمان؛
تولید گندم مقاوم به شوری در کرمان
تولید گندم مقاوم به شوری در کرمان به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان زهرا رودباری نخستین فارغ التحصیل دکتری رشته اصلاح نباتات و ژنتیک گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: پس از سه سال تلاش موفق شدم گندم جدیدی را با عنوان تریتی پایروم که حاصل ادغام گندم با علف شور است به وجود بیاورم .

وی افزود: این گیاه مقاومت بالا به شوری آب و خاک دارد و با استفاده از ان نان با کیفیت بالا تولید میشود.

اسماعیل زاده مقدم رییس بخش تحقیقات غلات کشور هم درجلسه دفاعیه این دانشجوی دکتری گفت: استفاده از گونه های مقاوم برای اصلاح ارقام مختلف گندم یک نواوری ضروری و مهم در کشور است و تلاش این دانشجوی کرمانی و همکاران و استادانش در دانشگاه باهنر کرمان ستودنی است.

زهرا رودباری متولد هزار و سیصد و شصت و سه است.
انتهای پیام/ح