کرمان؛
تولید سالانه 190 تن گوشت شتر در ریگان
 تولید سالانه 190 تن گوشت شتر در ریگانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان رسول بخش بامری،  مدیر جهاد کشاورزی ریگان گفت: در حال حاضر جمعیت شتر شهرستان  3 هزار و 500 نفر بوده و سالانه حدود 190 تن گوشت شتر روانه بازار می شود.

وی با بیان اینکه از دیر باز این شهرستان محل پرورش و نگهداری شتر بوده و سازگاری خوبی با این آب و هوا دارد، افزود: بیشترین نژاد شتر این شهرستان بومی بوده و از شیر شتر استقبال مناسبی می شود ولی  بیشتر شیر شتر مصرف بچه شتر می رسد و مقدار خیلی کم آن هم به مصرف عموم می رسد.

بامری در خصوص سایر موارد استفاده از شتر در آن شهرستان خاطرنشان کرد : در سطح شهرستان بصورت انفرادی در مسابقات شتر سواری شرکت می کنند.

انتهای پیام/س