بجنورد؛
کاهش متوفیات ناشی از منو اکسید کربن

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، بابک سلحشور مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت : از این تعداد پنج نفر مرد و سه نفر زن بوده‌ که در مدت مشابه سال گذشته 13 نفر بوده است.

وی افزود: بررسی ماهانه مرگ ناشی از مسمومیت با گاز منواکسید کربن نشان می‌دهد، ماه‌های فروردین، اردیبهشت، آذر و دی یک نفر و در ماه‌های آبان و بهمن دو نفر بر اثر استشمام این گاز فوت کرده اند.

سلحشور تصریح کرد : در فصول سرد و ماه‌هایی که از وسایل گرما زا استفاده می‌شود، این آمار افزایش می‌یابد، این امر مستلزم رعایت بیشتر نکات ایمنی به هنگام نصب این وسایل توسط شهروندان است .

گقتنی است: طبق سال نامه آماری سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال 91 این استان از نظر میزان مرگ ناشی از C O به نسبت جمعیت، در کل کشور در رتبه اول قرار داشت که این رقم در سال 92 با 14 نفر متوفی به رتبه هشتم رسید.

انتهای پیام/ط