زنجان؛
جذب 285 نفر در دوره‌های سوادآموزی ناحیه دو زنجان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ،حسن مظفری در شورای پشتیبانی آموزش و پرورش ناحیه 2 زنجان اظهار کرد: پوشش تحصیلی افراد بی‌سواد و کم‌سواد از جمله اهداف آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به اینکه براساس تعهد انجام شده، آموزش و پرورش ناحیه 2 زنجان باید 750 نفر را جذب دوره‌های سوادآموزی خود کند، تصریح کرد: این ناحیه تاکنون موفق به جذب 285 بی‌سواد بین 10 تا 49 سال در دوره‌های سوادآموزی خود شده است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 زنجان تعهد دوره انتقال را در آموزش و پرورش ناحیه 2 تعداد 422 نفر اعلام و خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش در این بخش موفق به جذب 420 نفر شده است.

مظفری با اشاره به تعهد 190 نفری سوادآموزان در دوره تحکیم اضافه کرد: تاکنون 135 نفر در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی، ادامه داد: دوره سوادآموزی آبان ماه و دوره‌های تحکیم و انتقال در آذر ماه برای سوادآموزان برگزار شده است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 زنجان افزود: طرح «خواندن با خانواده» نیز هم‌اکنون در آموزش و پرورش ناحیه 2 در حال اجرا است.



انتهای پیام/ ا