ساری؛
عضویت معلولان بالای 18 سال در صندوق بیمه اجتماعی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،دکتر سید سعید آرام مدیر کل بهزیستی مازندران به انعقاد تفاهم نامه بین سازمان بهزیستی کشور و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر خبر داد و گفت :حق بیمه در صندوق 15 درصد است که 10 درصد آن را دولت تامین و 5 درصد دیگر آن را سازمان بهزیستی پرداخت می کند .

وی در خصوص شرایط عضویت معلولان در بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر افزود: بیمه اجتماعی برای نخستین بار در کشور در حال اجرا است و همه معلولان بالای 18 سال بخصوص معلولان سرپرست خانوار می توانند عضو این صندوق شوند .

مدیر کل بهزیستی مازندران با بیان اینکه امسال برای بیمه هزار و 500 معلول سهمیه اختصاص یافت گفت : بر اساس سهمیه ایی که به هر یک از شهرستانها اعلام می شود تا شناسایی معلول و ارسال اطلاعات به معاونت توانبخشی اقدام کنند .

انتهای پیام/