شهرکرد؛
نهمین جشنواره مداد کم رنگ برگزار می شود
نهمین جشنواره مداد کم رنگ برگزار می شود
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان چهارمحال و بختیاری از برگزاری نهمین جشنواره نشریات و رسانه‌های دانش آموزی «مداد کم رنگ» در این استان خبر داد.

حسن صمدزاده گفت: این جشنواره با هدف آشناسازی و تقویت مهارت های مرتبط با نشریه و حرفه روزنامه نگاری و جریان‌سازی در محیط مدرسه و شناسایی، تربیت و توانمندسازی دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول و دوم در 2 مرحله قرارگاهی و مدرسه‌ای برگزار می شود.

وی افزود: دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره باید آثار خود را در قالب مجلد، تک برگی، دیواری و الکترونیکی و با محوریت استکبارستیزی، تا اواخر اسفند به اتحادیه های شهرستانی و استان تحویل دهند.

صمدزاده از علاقمندان خواست برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی medadkamrang.ir مراجعه کنند.

هم اکنون 2 هزار و 700 دانش آموز استان چهارمحال و بختیاری عضو اتحادیه انجمن های اسلامی هستند.

انتهای پیام/ش