گرگان؛
پیشنهاد تشکیل خانه احزاب در گلستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ استاندار گلستان شب گذشته در شورای هماهنگی احزاب استان گفت: ایجاد تشکلی به نام خانه احزاب انتظار نظام و دولت در مسیر قانونی و انضباطی خویش است و باید هرچه سریعتر خانه احزاب در گلستان تشکیل شود.

صادقلو افزود: گلستان می تواند جزو اولین استان های باشد که خانه احزاب در آن تشکیل می شود چرا که احزاب در وجدان و درک جامعه نقش ساز هستند.

وی ادامه داد: احزاب باید دیدگاه های خود را نسبت به مسائل استانی مطرح کنند و در موضوعاتی همچون اشتغال پیشنهادات خود را در اختیار مجریان و مسئولان قرار دهند.

صادقلو اضافه کرد: اگر مراودات و ارتباط بین احزاب افزایش یابد، یقیناً هویت یابی و هویت بخشی آنان نیز تقویت می شود.

وی گفت: رعایت اخلاق در حوزه های مختلف بسیار پراهمیت است و احزاب می توانند نسبت برخی تریبون های منفی پاسخگو باشند.



انتهای پیام/م